“Tryg fra start”-pakke

Mange familier bliver i dag udskrevet ret hurtigt efter fødslen og det kan føles overvældende, at skulle stå med ansvaret for at tage vare på jeres nyfødte, komme godt i gang med at amme og finde op og ned i det nye liv med barn.

Min erfaring er, at det kan være en rigtig god oplevelse, at komme hjem kort tid efter fødslen. Ro, hvile og tæt fysisk kontakt hud-mod-hud med barnet er noget af det vigtigste den første tid for at fremme tilknytningen, få amningen godt i gang og få sundet sig oven på fødslen.

Ved at være hjemme, får I optimal mulighed for at finde jeres måde at gøre tingene på, og det vil være jer og jeres barn, der bestemmer døgnrytmen.

Jeg tilbyder i ”Tryg fra start”: Et besøg i graviditeten, hvor I får konkrete råd og vejledning om den første tid efter fødslen med henblik på amning og omsorg for mor, far og barn.

Efter fødslen kommer jeg på to besøg – typisk lige efter hjemkomst og en uge efter.

Jeg hjælper med ammeopstarten, giver råd og vejledning om jeres barns behov og helbred og mors velbefindende efter fødslen. En del af besøget omfatter også efterfødselssamtale.

I har mulighed for telefonrådgivning mellem klokken 9:00 og 20:00 i 14 dage efter fødslen. Jeg kan tage PKU-prøve ved behov.

Værdier ved ammerådgivning.

Priser

www.jordemoderomsorg.dk

Share this Page